https://iniconswetrust.com

greekGroomingnewhomeslider

Εκδήλωση #GroomingGarage στο Μιλάνο

GROOMING

Εκδήλωση #GroomingGarage στο Μιλάνο

Παρουσίαση των σειρών SEB MAN και SYSTEMMAN της Coty

Η Coty Professional Beauty εισέρχεται δυναμικά στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του επαγγελματικού grooming με την ταυτόχρονη κυκλοφορία δύο νέων brand προϊόντων περιποίησης για άνδρες που απευθύνονται σε ξεχωριστές κατηγορίες πελατών.

Σε μια υπέροχη, ηλιόλουστη φθινοπωρινή ημέρα, η Coty Professional Beauty παρουσίασε όχι μία, αλλά δύο νέες σειρές περιποίησης για άνδρες.

Η επίσημη παρουσίαση των σειρών SEB MAN και SYSTEMMAN πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Garage Italia, έναν χώρο αφιερωμένο στην απόλυτη πολυτέλεια στον τομέα της αυτοκίνησης και στο «Made in Italy» στυλ, παρουσία 60 και πλέον δημοσιογράφων και influencers από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Randall Chinchilla, VP Influencer Marketing της Coty, παρουσίασε τα δύο νέα brand από κοινού με την ομάδα των Global Brand Ambassadors. Το highlight της εκδήλωσης, στην οποία πραγματοποιήθηκε επίσης παρουσίαση των τάσεων και των καινοτομιών στον τομέα του grooming από τη Δρ Sonja Telser, Trends & Innovation expert της Coty, ήταν η guest εμφάνιση της Poppy Delevingne, Global Brand Ambassador του System Professional.

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα συλλεκτική έκδοση Blunique by Lapo, ένα Limited Edition Hair & Beard Oil, που σχεδιάστηκε ειδικά για τη σειρά SYSTEMMAN από τον γκουρού της δημιουργικότητας, Lapo Elkann. Για τον σχεδιασμό της συσκευασίας χρησιμοποιήθηκαν δύο αποχρώσεις του μπλε από την παλέτα της Pantone, τις οποίες ο κ. Elkann κατοχύρωσε προσφάτως με πνευματικά δικαιώματα, οι «Azzurro Lapo» και «Blu Garage», σε ένα εμβληματικό μοτίβο spigato (ψαροκόκκαλο) που θυμίζει ανδρικό κοστούμι.

Με στόχο την ανάδειξη της νεανικής ενέργειας της σειράς SEB MAN, οι brand ambassadors Matthias Dandois και Billy Huxley εμφανίστηκαν πάνω σε ένα BMX και μια Harley Davidson, αντίστοιχα. Τη σκηνή μοιράστηκε μαζί τους και ο 22χρονος barber και Global Creative Artist του SEB MAN, Aiden Xydis, ο οποίος με τη βοήθεια των δύο ambassadors παρουσίασε στο κοινό διαφορετικά looks, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα του προϊόντα από τη συλλογή.

Όσον αφορά την απόφαση της εταιρείας να λανσάρει ταυτόχρονα δύο νέες ανδρικές σειρές, η Anne-Claire Costes, VP Prestige, Lifestyle & Bluesky Innovation της Coty, δήλωσε σχετικά: «η αγορά ανδρικών προϊόντων περιποίησης αναμένεται να τριπλασιαστεί την περίοδο 2016-2020. Με τα δύο νέα αυτά brand, η εταιρεία μας εισέρχεται δυναμικά στον χώρο με πολύ δυνατές προτάσεις που απευθύνονται σε πολύ διαφορετικές, στοχευμένες ομάδες καταναλωτών. Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα τη δέσμευση και την επένδυση της Coty Professional Beauty στην εδραίωση του ονόματός μας σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία grooming και styling, στα χέρια των ambassador barbers. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά SEB MAN παρέχει στην Coty τη δυνατότητα να ενισχύσει την παρουσία της στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των barber shops, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο 12 προϊόντων περιποίησης μαλλιών, styling και grooming που απευθύνεται ειδικά στη λεγόμενη «γενιά των slashers».

Η εκδήλωση έκλεισε με κοκτέιλ και δείπνο, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από πάνω από 150 συνεργαζόμενα κομμωτήρια από ολόκληρη την Ιταλία και VIP προσωπικότητες, όπως οι Ludovica Frasca, Pierluigi Pardo, Bianca Atzei, Elenoire Casalegno, Antonio Cabrini, Cristian Brocchi και Eleonora Pedron.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τα @SystemProfessional και @SEBMANofficial στο Instagram, και ρίξτε μια ματιά στο hashtag #GroomingGarage για φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

share