https://iniconswetrust.com

greekGroomingnewhomeslider

Η LA DOUBLEJ ΓΙΑ ΤΗΝ ACQUA DI PARMA

GROOMING

Η LA DOUBLEJ ΓΙΑ ΤΗΝ ACQUA DI PARMA

Μαζί για ένα υπέροχο ιταλικό καλοκαίρι!

Το fashion και lifestyle brand που ίδρυσε η JJ Martin και ο Οίκος ,σύμβολο του πιο κομψού Ιταλικού στιλ, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα must-have καλοκαιρινό κιτ.

Η Acqua di Parma κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του fashion design και επιλέγει τη La DoubleJ για να δημιουργήσει το απαραίτητο κιτ για να ζήσετε ένα καλοκαίρι με γνήσιο Ιταλικό στιλ. Η νέα συνεργασία στηρίζεται σε μια σπουδαία δημιουργική συνέργεια και στις αξίες που μοιράζονται βαθιά.

Η JJ Martin, ιδρύτρια του brand, είναι η καρδιά και η ψυχή της La DoubleJ. Γεννημένη στο Λος Άντζελες, και ζώντας στο Μιλάνο από το 2001, με πολύχρονη εμπειρία ως fashion editor και δημοσιογράφος, η JJ γνώριζε πώς να δημιουργήσει κάτι περισσότερο από ένα απλό lifestyle brand. Το La DoubleJ είναι ένας τρόπος να ζεις και να κινείσαι στον κόσμο, αιωρούμενος ανάμεσα σε vintage ατμόσφαιρες και μοντέρνες διαθέσεις. Κάθε δημιουργία La DoubleJ, από τα ρούχα ως τα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, είναι ένα ερωτικό γράμμα στην Ιταλία και σε εκείνη την αδιαμφισβήτητη τέχνη του Ιταλικού τρόπου ζωής που πάντα αγαπούσε η JJ.

Το φωτεινό στιλ, η διακριτική κομψότητα, το ουσιώδες και σοφιστικέ design της Acqua di Parma, συνδυάζονται με το λαμπερό και αισιόδοξο πνεύμα της La DoubleJ. Και οι δύο μοιράζονται ένα δυνατό πάθος για τις αυθεντικότερες παραδόσεις της Ιταλικής χειροτεχνίας: πράγματι, τόσο η Acqua di Parma όσο και η La DoubleJ χαίρονται να την τιμούν και να την ανακαλύπτουν ξανά. Και οι δύο αναζητούν τα σπανιότερα και τα πιο περιζήτητα υλικά, από μικρές γωνιές της Ιταλίας. Για παράδειγμα, τα μεταξωτά από την πόλη Κόμο που χρησιμοποιεί η La DoubleJ και τα συστατικά για τα αρώματα της Acqua di Parma.

Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία γέννησε τη capsule συλλογή Blu Mediterraneo by La DoubleJ. Κάθε προϊόν είναι και μια απολαυστική ανακάλυψη, χάρη στη δροσερή νέα φόρμουλα που κρύβεται πίσω του, για τα συναισθήματα που ανακαλεί και γιατί ξεχειλίζει από την αρωματική εσάνς της Ιταλικής Μεσογείου. Κάθε δημιουργία έχει την λαμπερή κομψότητα του μοτίβου που σχεδίασε η La DoubleJ ειδικά για την Acqua di Parma, το οποίο καλύπτει τις συσκευασίες και εμφανίζεται επίσης στα αξεσουάρ και στα προϊόντα lifestyle.

Διάσημη για τα ζωηρά της prints, για τη vintage αλλά απόλυτα μοντέρνα αισθητική της,η JJ Martin θέλησε να επαναπροσεγγίσει το μοτίβο που είχε λανσάρει στην πρώτη της κολεξιόν. Ένα αρμονικό και δυναμικό μοτίβο ανακαλύφθηκε εξίσου σε ένα ιστορικό αρχείο Ιταλικών υφασμάτων, με βασικό γνώρισμα τα εμβληματικά χρώματα του Οίκου.

Οι εσάνς του Arancia di Capri, του Fico di Amalfi και του Mirto di Panarea, ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς της συλλογής Blu Mediterraneo της Acqua di Parma, αποτελούν τα κύρια συστατικά στα προϊόντα σώματος. Αυτά τα πολυτελή τελετουργικά ομορφιάς για ένα καλοκαίρι γεμάτο φως, συμπληρώνονται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από κεριά για το σπίτι και σημειωματάρια μέχρι αξεσουάρ, μεταξύ τους: πετσέτες παραλίας, νεσεσέρ παραλίας και υφασμάτινες τσάντες.

Το ίδιο χαρούμενο πνεύμα κομψότητας χαρακτηρίζει και τη διαφημιστική καμπάνια. Τα παράθυρα ενός stylish ιστορικού κτιρίου, με πρόσοψη στα χαρακτηριστικά μπλε και κίτρινα χρώματα του Οίκου, ανοίγουν για να αποκαλυφθούν αναπάντεχα οι διαφορετικές δημιουργίες του καλοκαιρινού κιτ Blu Mediterraneo by La DoubleJ. Με την La DoubleJ και την Acqua di Parma, αυτό το καλοκαίρι θα είναι φανταστικό, αξέχαστο.

“Με την La DoubleJ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το brand αντιπροσωπεύει μια μόδα έντονη, ένα τολμηρό lifestyle, καθώς και ένα όραμα δημιουργικό και θετικό που διατηρεί το ίδιο πάθος για την κομψότητα και το Ιταλικό στιλ για το οποίο φημιζόταν πάντα η Acqua di Parma. Δεν ήταν μονάχα μια απλή συνεργασία, αλλά μια αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας που οδήγησε με έναν πολύ φυσικό τρόπο σε μια καινοτόμα συλλογή. Μαζί με την La DoubleJ, θελήσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο, το απόλυτο καλοκαιρινό κιτ για διακοπές με αυθεντικό Ιταλικό στιλ”, αναφέρει η Laura Burdese, Πρόεδρος και CEO της Acqua di Parma.”

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με την Acqua di Parma, ένα brand που για μένα πάντα αποτελούσε σύμβολο της Ιταλικής αριστείας. Κυριολεκτικά λατρεύω τον ουσιαστικό αλλά και σοφιστικέ χαρακτήρα του Οίκου, μάλιστα ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα είναι το Arancia di Capri. Ταυτίζομαι απόλυτα με εκείνη την ατελή τελειότητα που μεταμορφώνει κάθε παραδοσιακή δημιουργία σε κάτι μοναδικό και με αυτήν την καθημερινή, χαρούμενη κομψότητα που ανάγει την Acqua di Parma σε πρότυπο του Ιταλικού στιλ. Με το καλοκαιρινό κιτ Blu Mediterraneo by La DoubleJ καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο και συγχρόνως απόλυτα συνεπές με τις αξίες και την ταυτότητα και των δύο brands”, συμπληρώνει η ιδρύτρια της La DoubleJ, JJ Martin.

share