https://iniconswetrust.com

greekGrooming

Μια πολυτελής μπάρα πλύσης και ενυδατικού καθαρισμού από την Grown Alchemist

GROOMING

Μια πολυτελής μπάρα πλύσης και ενυδατικού καθαρισμού από την Grown Alchemist

Καθαρισμός — Αποτοξίνωση — Ενεργοποίηση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια πολυτελής μπάρα πλύσης και απαλού, ενυδατικού καθαρισμού, παρασκευασμένη με πλούσια αντιοξειδωτικά για την εμφανή ρύθμιση, τόνωση και ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα διαθέτει τονωτικές, αγχολυτικές και χαλαρωτικές αρωματικές ιδιότητες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το εκχύλισμα φύλλων γερανιού περιέχει φλαβονοειδή που αποτοξινώνουν και αποσυμφορίζουν το δέρμα, αφήνοντάς το με μια αίσθηση φρεσκάδας. Το εκχύλισμα περγαμόντου βελτιώνει την ελαστικότητα και εξισορροπεί ορατά την παραγωγή μελανίνης, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Το πατσουλί ενεργοποιεί την απελευθέρωση ορμονών απόλαυσης, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Με υπερηφάνεια δηλώνουμε υποστηρικτές του Διεθνούς Ιδρύματος για τους Ουρακοτάγκους Orangutan Foundation International και ενθαρρύνουμε τους πάντες να κάνουν το ίδιο, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.orangutanfoundation.org.au και κάνοντας μια δωρεά. Λόγω της καταστροφής που προκαλείται από τη βιομηχανία φοινικέλαιου στους ουρακοτάγκους και στο φυσικό τους περιβάλλον στην νοτιοανατολική Ασία, προμηθευόμαστε τα παράγωγα φοινικέλαιου που χρησιμοποιούμε στα μείγματά μας από πιστοποιημένα βιώσιμες πηγές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε κατευθείαν σε υγρό δέρμα και μαλάξτε μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός ενώ βρίσκεστε στο ντους ή κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού αφρόλουτρου. Ξεπλύνετε το δέρμα επιμελώς, στεγνώστε και εφαρμόστε την πλέον κατάλληλη ενυδατική κρέμα ή θεραπεία σώματος της Grown Alchemist.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Ο τέλειος συνδυασμός της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς. Οι συνθέσεις της Grown Alchemist αντιπροσωπεύουν τη μοναδική συνέργεια μεταξύ της βιολογίας και της χημείας των καλλυντικών, δημιουργώντας βιοσυμβατή ομορφιά. Οι φυσικές δραστικές ουσίες τους διαθέτουν μοριακή δομή την οποία αναγνωρίζει το σώμα και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα αντιγήρανσης. Αυτή η αυξημένη δραστικότητα είναι αποτέλεσμα της προόδου σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά την έρευνα στον τομέα των φυσικών καλλυντικών φαρμακευτικών ουσιών, που αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά συνθέσεων περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Οι δραστικές συνθέσεις της Grown Alchemist αποτελούνται από επιστημονικά προηγμένα φυσικά συστατικά με ιδιότητες κυτταρικής επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νευροπεπτίδια, τετραπεπτίδια, τοκοτριενόλες και προηγμένες υγροσκοπικές δραστικές ουσίες που αναζωογονούν την ομορφιά με εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι επιστημονικά καινοτόμες συνθέσεις καταπολεμούν αυτές τις αρνητικές συνέπειες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το σώμα επανορθώνει και αναγεννά την επιδερμίδα. Αυτές οι ισχυρές καλλυντικές φαρμακευτικές ουσίες προωθούν την κυτταρική ανανέωση και επιδιόρθωση, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, χαρίζοντας εμφανή ζωντάνια και υγεία στην επιδερμίδα σας. Η κατανόηση των μηχανισμών της κυτταρικής ανανέωσης και του μεταβολισμού των θρεπτικών ουσιών σε συνδυασμό με την προστασία της υγείας αποτελούν μια νέα εξέλιξη στην αποτελεσματική και υγιεινή περιποίηση της επιδερμίδας.

Η προσήλωση της Grown Alchemist στην έρευνα για την ανακάλυψη της υγείας των κυττάρων είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του μοναδικού συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας: Καθαρισμός — Αποτοξίνωση — Ενεργοποίηση. Τα υγιή κύτταρα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργούν καλύτερα και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας, ακόμα και ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από τον τρόπο ζωής και την καθημερινή έκθεση σε επιβλαβείς παράγοντες. Καθώς τα κύτταρα είναι η βάση όλων των δομών του οργανισμού, τα υγιή κύτταρα ενισχύουν την ικανότητα αυτοαποκατάστασης της επιδερμίδας — κάτι το οποίο οδηγεί τελικά σε βέλτιστα αποτελέσματα.

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΏΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ.»

Η φιλοσοφία υγείας της Grown Alchemist βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν και οι συνθέσεις της είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos και πιστοποιημένες από τον φορέα πιστοποίησης ACO [Australian Certified Organic]. Η Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Τα αδέλφια της εταιρείας, που για πολλά χρόνια εργάζονταν στην ανάπτυξη προϊόντων για άλλες εταιρείες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τη δέσμευση να χρησιμοποιούν μόνο υγιεινά και αποτελεσματικά συστατικά. Για πάνω από μία δεκαετία πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων τους, η έρευνά τους τους οδήγησε σε όλον τον κόσμο σε αναζήτηση αυτών των δραστικών συστατικών, καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας στον τομέα των καλλυντικών. Σήμερα η Grown Alchemist είναι ιδιαιτέρως περήφανη, καθώς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χημικούς καλλυντικών με έδρα το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αυστραλία, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα αναζητώντας ιδανικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αρκετά ισχυρές ώστε να εξελίσσουν την ομορφιά σας, μεταμορφώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών σας

share