https://iniconswetrust.com

greekGrooming

BE YOUR OWN MAN

GROOMING

BE YOUR OWN MAN

Νέες ιστορίες από τον άνδρα του σήμερα, by Boss Parfums

Ο οίκος BOSS Parfums παρουσιάζει ένα Eau de Parfum στην οικογένεια των αρωμάτων BOSS και αποκαλύπτει μία τολμηρή νέα κατεύθυνση για την καμπάνια του Άνδρα του Σήμερα: Be Your Own Man.

Τι σε κάνει εσένα; Σε έναν κόσμο όπου ο δρόμος προς την αυτό ολοκλήρωση είναι πιο διαφορετικός από ποτέ, κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να είναι αυτός που θέλει να είναι. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις στο ταξίδι του, και οι επιλογές που κάνει, προσθέτουν στον πλούτο της προσωπικής του ιστορίας.

Με το λανσάρισμα του νέου BOSS Bottled Eau de Parfum, το BOSS καλεί κάθε Άνδρα του Σήμερα να μοιραστεί ό, τι τον εμπνέει, τα πάθη και τις αξίες του και το πώς επιδιώκει τους στόχους και τα όνειρά του.

Ο Chris Hemsworth, παγκόσμιος ambassador της σειράς αρωμάτων BOSS Bottled, ενσαρκώνει αυτό το σύγχρονο και πολύπλευρο όραμα του Άνδρα του Σήμερα. Η επαγγελματική επιτυχία, οι οικογενειακές αξίες και η κοινωνική δέσμευση εξισορροπούνται από τον Αυστραλό ηθοποιό, ο οποίος συνδυάζει την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη με την αφοσίωση στη σύζυγο και τα παιδιά του, διατηρώντας το πάθος του για την φυσική του κατάσταση και λειτουργώντας ενεργά στην υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων για την προστασία άγριων ζώων καθώς και σε πρωτοβουλίες για την υγεία.

«Πάντα ταυτιζόμουν με τις αξίες της καμπάνιας BOSS Man of Today. Είμαστε όλοι οι κύριοι της δικής μας ιστορίας και πρέπει να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που είμαστε και να μην επιτρέπουμε σε άλλους να ορίσουν τη δική μας επιτυχία». – Chris Hemsworth

Η προσπάθεια του Chris να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να ακολουθήσει τη δική του πορεία προς την πρόοδο δεν είναι μόνο εμπνευσμένη, αλλά υπενθυμίζει επίσης ότι κάθε άνδρας είναι ένας Άνδρας του Σήμερα με τον δικό του τρόπο.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Γυρισμένη στο αστικό περιβάλλον της Νέας Υόρκης από τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη James Gray, η νέα ταινία της καμπάνιας BOSS Bottled, δημιουργεί έναν οπτικό διάλογο μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής ζωής ενός άνδρα. Μέσα στο απόρρητο του διαμερίσματός του και ενώ τρέχει στους δρόμους της πόλης, ο Chris Hemsworth φαίνεται να αντανακλά την επόμενη μέρα καθώς προετοιμάζεται σωματικά και νοητικά για να προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του. Μας λέει ότι «κάθε μέρα είναι δική σας για δράση» καθώς ο ίδιος βγαίνει σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Craig McDean τράβηξε τις εικόνες της καμπάνιας: δύο εντυπωσιακά βασικά γραφικά, για το Eau de Parfum και το Eau de Toilette αντίστοιχα, δείχνουν ένα πορτρέτο του Chris μαζί με μια εικόνα του μπουκαλιού του αρώματος, στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ

Μια εκλεπτυσμένη, ξυλώδης-πικάντικη σύνθεση από τον κύριο αρωματοποιό Honorine Blanc, το BOSS Bottled Eau de Parfum φέρνει μια νέα ένταση στη ζεστασιά και τη ζωντάνια του κλασικού και διαχρονικού BOSS Bottled. Μια έκρηξη μήλου και περγαμόντου, έρχεται σε αντίθεση με την αίσθηση από μαύρο πιπέρι και ξυπνά τις αισθήσεις. Η πικάντικη καρδιά του αρώματος ξεδιπλώνεται με το εθιστικό έλαιο καστανιάς, κάρδαμου και κανέλας, οδηγώντας στις νότες βάσης από σκούρο βετιβέρ και musk για να δώσει ένα καπνιστό φινίρισμα και μία αίσθηση δέρματος. Η υψηλή συγκέντρωση αποκλειστικά φυσικών συστατικών σε συνδυασμό με καινοτόμες νέες μεθόδους εξαγωγής δημιουργεί ένα μοναδικό, πολυτελές άρωμα με εκπληκτικά σύγχρονες όψεις. Το εμβληματικό μπουκάλι του BOSS Bottled εσωκλείει ένα άρωμα γκρι χρώματος με ζεστές καστανές αποχρώσεις, απηχώντας τις βαθιά αρσενικές τονικότητες του Eau de Parfum. Ένα χρυσό κάλυμμα προσθέτει μια εκλεπτυσμένη τελική πινελιά. Προσφέροντας μια ισχυρή ισορροπία μεταξύ δύναμης και εκλεπτυσμού, αυτή η ευγενής σύνθεση έχει δημιουργηθεί για φιλόδοξους άντρες έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που θα έρθει στο δρόμο τους.

Το BOSS Bottled Eau de Parfum θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο του 2020.

share