https://iniconswetrust.com

greekGrooming

Dolce & Gabbana Beauty – Italian Zest

GROOMING

Dolce & Gabbana Beauty – Italian Zest

Το νέο Limited edition Eau De Toilette άρωμα του οίκου είναι εδώ!

O οίκος Dolce &Gabbana Beauty προσθέτει ένα νέο, φρέσκο Limited Edition άρωμα στην κλασσική σειρά των Light Blue και Light Blue Pour Homme, με κυρίαρχο συστατικό το ξύσμα λεμονιού. Το νέο αυτό άρωμα, αποτελεί μια ωδή στις ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες στο Capri της Ιταλίας.
Δημιουργημένο με πολυτελή αιθέρια έλαια φρούτων διαλεγμένα από τα καλύτερα και πιο ανθισμένα χωράφια της Ιταλίας – με βάση το λεμόνι για εκείνη καιτο περγαμόντο για εκείνον – τα αρώματα Italian Zest Limited Edition, χαρίζουν μια πολυτελή οσφρητική εμπειρία.
Όπως το καλοκαίρι φέρνει μαζί του έντονα χρώματα και ζωή στο Capri και το νησί πλημμυρίζει από χαρά, αγάπη και έντονα συναισθήματα. Το νέο άρωμα Light Blue Italian Zest, αποτελεί μια πρόσκληση για ένα λαμπερό και ζωηρό καλοκαίρι.

LIGHT BLUE ITALIAN ZEST

Σεαυτήτηνέα καλοκαιρινή παραλλαγή του αρώματος Light Blue, ο αρωματοποιόςOlivier Cresp προσθέτει μια γενναιόδωρη δόση από όξινα λεμόνια Καλαβρίας, επαναπροσδιορίζοντας το χαρακτηριστικόφρουτώδεςκαιfloralLightBlueάρωμα. Πρόκειται για λεμόνια από εκλεκτές ποικιλίες δέντρων, που μαζεύονται από ντόπιους παραγωγούς με ιδιαίτερη προσοχή. Τόσο το ξύσμα όσο καιτο εσωτερικό τους, είναι αρκετά ευαίσθητα στη ζέστη και χρειάζονται στύψιμο με μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία που ονομάζεται “sfumatrice”, με σκοπό να διατηρήσουν και να βγάλουν όλα τα φυσικά αρώματά τους.

Στις νότες κορυφής, ο κέδρος Σικελίας και το μήλο Granny Smith, αποκτούν ένα ακόμη πιο έντονο και juicy άρωμα, χάρη στα ιδιαίτερα όξινα εσπεριδοειδή φρούτα, που περιέχειτο νέο άρωμα του οίκουDolce&Gabbana.

Τα λευκά τριαντάφυλλα καιτα πέταλα γιασεμιού στις μεσαίες νότες, προσθέτουν την απαραίτητη ένταση που συνδυαστικά με το κεχριμπάρι και το musk, δίνουν ένα ιδιαίτερα ελκυστκό αποτέλεσμα. Το Ιtalian Zest ανοίγει ένανέοκεφάλαιοστημεσογειακήθηλυκότητα.

LIGHT BLUE ITALIAN ZEST POUR HOMME

Ο αρωματοποιός Alberto Morillas, δημιουργεί μια παραλλαγή του κλασσικού αρώματος LightBluePourHommeχρησιμοποιώνταςωςβασικόσυστατικό τοπεργαμόντο,σεσυνδυασμόμε άλλαεσπεριδοειδή,πιπέρι,musk καιβελανίδι. Τοσυγκεκριμένοείδοςπεργαμόντου,τοοποίοέχει το σχήμα ενός μικρού κίτρινου πορτοκαλιού, καλλιεργείται αποκλειστικά στην Καλαβρία της Ιταλίας.
Το αιθέριο έλαιο του συγκεκριμένου φρούτου, βγαίνει από τις φλούδες του με σκοπό να παραμείνουναναλλοίωταταφυσικάσυστατικάκαιτααρώματατου.

Μιαοσφρητικήέκρηξηαπόφρέσκοπεργαμόντο,κάνειαυτόματατοάρωμαLight BluePourHomme συνώνυμο της άνεσης καιτης αισθαντικότητας. Στις νότες κορυφής, ο συνδυασμός grapefruit και μανταρινιού, το πιπέρι και τα κεδρόμηλα προσθέτουν μια πικάντικη αίσθηση στο δεντρολίβανο και την τριανταφυλλιά που υπάρχουν στις μεσαίες νότες. Για ακόμη μεγαλύτερη αντίθεση, ο συνδυασμός λιβανιού και musk, έχουν ως αποτέλεσμα ένα έντονο άρωμα που διαρκεί.

A LIMITED EDITION EAU DETOILETTE

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Toέντονο κίτρινο χρώμα του λεμονιού, χαρίζει την απόχρωση του στις συσκευασίες των νέων αρωμάτων του οίκου Dolce & Gabbana.

Οι εξωτερικές συσκευασίες των αρωμάτων, έχουν ένα ζωηρό γαλάζιο χρώμα που θυμίζουν τον καλοκαιρινό ουρανό ενώ στο κέντρο υπάρχει ένα ιδιαίτερο retro illustration από τοΙταλικό νησί Faraglioni.

TΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ LIGHT BLUE ΚΑΙ LIGHT BLUE POUR HOMME

Όσο αναζωογονητική και δροσερή είναι μια βουτιά στη θάλασσα, έτσι καιτο άρωμαLight Blue αποτελεί την πεμπτουσία της χαράς της ζωής και της πρόκλησης.

Oκέδρος Σικελίας,συνδυάζεταιμοναδικάμε τοέντονοάρωματουμήλουGranny Smith και τηναθώα γοητείατουάνθους καμπανούλα. Το bamboo, αναμειγνύεται με ένα ολάνθιστο μπουκέτο από γιασεμί καιτριαντάφυλλα, ενώτο ξύλο κίτρου συνδυάζεται μοναδικά με το κεχριμπάρι και το musk. Το άρωμα αυτό, γεμάτο φρούτα και άνθη, αντανακλά μια μοναδική θηλυκότητα.

Tο άρωμα Light Blue Pour Homme, εμπεριέχει όλη τη φρεσκάδα και την αισθαντικότηταενόςΜεσογειακούκαλοκαιριού.

Ένα πικάντικο άρωμα με βάση το ξύλο, που συνδυάζει κεδρόμηλα, grapefruit και φρέσκα μανταρίνια Σικελίας, προσφέροντας μια αρρενωπή αίσθηση. Στις μεσαίες νότες, το αρωματικό δεντρολίβανο και το πιπέρι συνδυάζονται ιδανικά με το πλούσιο άρωμα τριανταφυλλιάς. Ένας διακριτικός συνδυασμός με musk ξύλου, λιβάνι και βελανίδι, που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πολύ χαρακτηριστικού και ξεχωριστού αρώματος.

H NEA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ο οίκος Dolce & Gabbana, μας μεταφέρει στο Capri της Ιταλίας, για μια αισθαντική απόδραση με τα αρώματα Light Blue και Light Blue Pour Homme.Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, Bianca Balti και David Gandy αντιπροσωπεύουν τα διαχρονικά αρώματα του οίκου, βιώνοντας ρομαντικές στιγμές κάτω από τον ήλιο της Ιταλίας, με φόντο τους βράχους του Ιταλικούνησιού Faraglioni.

share