https://iniconswetrust.com

Agendagreek

GANT – CRAIG FERGUSON

AGENDA

GANT – CRAIG FERGUSON

H GANT ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟ CRAIG FERGUSON ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ SHOW ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩBΡΙΟ.

Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές διψούν για αυθεντικότητα και τη γνώση περισσότερο από ποτέ, η GANT συνεργάζεται με τον ηθοποιό, συγγραφέα και κωμικό Craig Ferguson και τη σύζυγό του Megan Ferguson ώστε να δημιουργηθεί μια νέα εκπομπή – ύμνος στην περιέργεια! Η εκπομπή εμπνέεται από το credo της GANT Never Stop Learning και εστιάζει σε μερικά από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που έχουμε στη ζωή.

Στη σειρά Couple Thinkers, o Craig εμφανίζεται με τη σύζυγό του Meganστο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Θα ακολουθήσουν την περιέργειά τους μαζί και θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο ώστε να απαντήσουν σε θέματα που πάντα τους απασχολούσαν αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν τους είχε δοθεί η δυνατότητα να βρουν απαντήσεις. Με ερωτήσεις όπως « Πότε θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη Γη?» ή «Μπορούμε να σταματήσουμε τα γηρατειά?» Οι οικοδεσπότες της εκπομπής θα ζητήσουν από μερικές από τις μεγαλύτερες διάνοιες του κόσμου να ρίξουν φως σε μερικά από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής ενός ανθρώπου, πάντα όμως με μια χιουμοριστική ματιά.

«Συνεργαστήκαμε με την GANT καθώς είναι αυθεντικά αλτρουιστές στην προσέγγιση τους ώστε να χρησιμοποιήσουν την δύναμη της παγκόσμιας επιρροής τους. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο σε μεγάλες εταιρίες και θέλαμε να είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας» δηλώνει ο Craig Ferguson. «η εκπομπή αυτή δίνει σε εμένα και τη Meganτη μοναδική ευκαιρία να απευθυνθούμεαπευθείας σε ειδικούς κάθε θέμα για το οποίο είχαμε περιέργεια και – ας είμαστε ειλικρινείς, διαφωνούσαμε κιόλας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο τα περισσότερα ζευγάρια θα ευγνωμονούσαν»

Μαζί με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους παγκοσμίως ειδικούς, η Megκαι ο Craig θα πραγματευτούν θέματα όπως: Η βιωσιμότητα, Το διάστημα και το μέλλον, Η υγεία και τα γηρατειά, η Ψυχολογία και η Ψυχοπαθολογία, Πώς να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και Τι είναι επιτυχία.

«Για να είμαστε ένα ηγετικό brandστο μέλλον, οι καταναλωτές πρέπει να καταλάβουν το λόγο ύπαρξης μας» δηλώνει ο CEO της GANT , Patrik Nilsson. «Από το 1949 η GANT εργάζεται με σκοπό να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο και πιο όμορφο, μέσα από το πάθος μας για την σπορ ένδυση αλλά και για τη δια βίου μάθηση. Ο λόγος που υπάρχουμε είναι το credoμας Never Stop Learning. Αυτό είναι μια δέσμευση ώστε να βελτιωνόμαστε καθημερινά, να ακούμε και να μαθαίνουμε με την επιθυμία να δημιουργούμε βαθείς δεσμούς με τους καταναλωτές μας. Αυτή η εκπομπή είναι ένα ακράδαντο παράδειγμα και μαζί με τα καινοτόμα προϊόντα μας που θα κάνουν την καθημερινότητα τους ακόμα καλύτερη, είμαι σίγουρος πως το κοινό της GANT θα την οδηγήσει στην κορυφή.»

Η GANT επιθυμεί να εμπνεύσει τους καταναλωτές της να είναι περίεργοι και να αγωνίζονται διαρκώς για το καλύτερο, όπως είναι και το credoμας Never Stop Learning. Αναγνωρίζοντας ότι οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς πλέον, η ιδέα του Couple Thinkers γεννήθηκε. Το concept δημιουργήθηκε από τη GANT ενώ η παραγωγή έγινε από του Zodiak Factory & Mastiff, μέλη του BAnijay Group. Με την τηλεοπτική εκπομπή αυτή, η GANT δίνει κάτι που αξίζει στο κοινό: περιεχόμενο που κρατάει το ενδιαφέρον, εμπνέει περιέργεια και δίνει νόημα στη μάθηση.

“Δημιουργήσαμε αυτή την εκπομπή έχοντας στο μυαλό μας τους curious professionals- ένα κοινό που είναι καλά ενημερωμένο, ανοιχτόμυαλο και είναι εξοικειωμένο με την τεχνολογία” δηλώνει η Eleonore Sall, Global Marketing Director. “Πιστεύουμε ότι τα brandsθα έπρεπε να τολμούν να δημιουργούν περιεχόμενο που είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό , περιεχόμενο που το κοινό θα ήθελε αυθόρμητα να το παρακολουθήσει. Με αυτή την εκπομπή ελπίζουμε να ξεκινήσουν συζητήσεις, να εξάψουμε την περιέργεια και να αποδείξουμε οτιοι ερωτήσεις είναι πιο σημαντικές από τις απαντήσεις»

Η σειρά Couple Thinkers θα βγει στον αέρα σε 70 χώρες και κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου στο YouTube. H GANT πήρε την απόφαση να εκπέμψει την εκπομπή στο YouTube καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για το πιο δημοφιλές και πιο δημοκρατικό κανάλι όπου το κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση στη γνώση.

share