https://iniconswetrust.com

greekGroomingnewhomeslider

Grown Alchemist | Hand Wash | Hand Cream |

GROOMING

Grown Alchemist | Hand Wash | Hand Cream |

AGE–REPAIR HAND CREAM PHYTO–PEPTIDE, SWEET ALMOND & SAGE

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η ισχυρή σύνθεση εστιάζει στην υφή του δέρματος, λειαίνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διορθώνοντας τα σημάδια των βλαβών από τον ήλιο, ενώ παράλληλα επιδιορθώνουν την πυκνότητα του αραιού δέρματος και αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και δίνουν στα χέρια σας απαλότερη και πιο νεανική όψη.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα φυτικά πεπτίδια αυξάνουν σημαντικά την παραγωγή κολλαγόνου τύπου I, III και IV, μειώνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν και προστατεύουν τις ίνες κολλαγόνου από τον εκφυλισμό, επανορθώνουν την πυκνότητα του δέρματος και συσφίγγουν. Οι αναστολείς τυροσινάσης του εκχυλίσματος λάπαθου ρυθμίζουν τη μελάγχρωση του δέρματος ώστε να επιτύχουν την ορατή λεύκανση της επιδερμίδας του προσώπου, μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες A, B1, B2 και B6 δίνουν στο δέρμα ενυδατωμένη, απαλή, ελαστική και λαμπερή όψη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, κάνοντας ήπιες μαλάξεις μέχρι να απορροφηθούν τα δραστικά συστατικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Ο τέλειος συνδυασμός της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς. Οι συνθέσεις της Grown Alchemist αντιπροσωπεύουν τη μοναδική συνέργεια μεταξύ της βιολογίας και της χημείας των καλλυντικών, δημιουργώντας βιοσυμβατή ομορφιά. Οι φυσικές δραστικές ουσίες τους διαθέτουν μοριακή δομή την οποία αναγνωρίζει το σώμα και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα αντιγήρανσης. Αυτή η αυξημένη δραστικότητα είναι αποτέλεσμα της προόδου σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά την έρευνα στον τομέα των φυσικών καλλυντικών φαρμακευτικών ουσιών, που αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά συνθέσεων περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Οι δραστικές συνθέσεις της Grown Alchemist αποτελούνται από επιστημονικά προηγμένα φυσικά συστατικά με ιδιότητες κυτταρικής επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νευροπεπτίδια, τετραπεπτίδια, τοκοτριενόλες και προηγμένες υγροσκοπικές δραστικές ουσίες που αναζωογονούν την ομορφιά με εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι επιστημονικά καινοτόμες συνθέσεις καταπολεμούν αυτές τις αρνητικές συνέπειες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το σώμα επανορθώνει και αναγεννά την επιδερμίδα. Αυτές οι ισχυρές καλλυντικές φαρμακευτικές ουσίες προωθούν την κυτταρική ανανέωση και επιδιόρθωση, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, χαρίζοντας εμφανή ζωντάνια και υγεία στην επιδερμίδα σας. Η κατανόηση των μηχανισμών της κυτταρικής ανανέωσης και του μεταβολισμού των θρεπτικών ουσιών σε συνδυασμό με την προστασία της υγείας αποτελούν μια νέα εξέλιξη στην αποτελεσματική και υγιεινή περιποίηση της επιδερμίδας.

Η προσήλωση της Grown Alchemist στην έρευνα για την ανακάλυψη της υγείας των κυττάρων είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του μοναδικού συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας: Καθαρισμός — Αποτοξίνωση — Ενεργοποίηση. Τα υγιή κύτταρα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργούν καλύτερα και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας, ακόμα και ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από τον τρόπο ζωής και την καθημερινή έκθεση σε επιβλαβείς παράγοντες. Καθώς τα κύτταρα είναι η βάση όλων των δομών του οργανισμού, τα υγιή κύτταρα ενισχύουν την ικανότητα αυτοαποκατάστασης της επιδερμίδας — κάτι το οποίο οδηγεί τελικά σε βέλτιστα αποτελέσματα.

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΏΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ.»

Η φιλοσοφία υγείας της Grown Alchemist βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν και οι συνθέσεις της είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos και πιστοποιημένες από τον φορέα πιστοποίησης ACO [Australian Certified Organic]. Η Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Τα αδέλφια της εταιρείας, που για πολλά χρόνια εργάζονταν στην ανάπτυξη προϊόντων για άλλες εταιρείες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τη δέσμευση να χρησιμοποιούν μόνο υγιεινά και αποτελεσματικά συστατικά. Για πάνω από μία δεκαετία πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων τους, η έρευνά τους τους οδήγησε σε όλον τον κόσμο σε αναζήτηση αυτών των δραστικών συστατικών, καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας στον τομέα των καλλυντικών. Σήμερα η Grown Alchemist είναι ιδιαιτέρως περήφανη, καθώς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χημικούς καλλυντικών με έδρα το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αυστραλία, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα αναζητώντας ιδανικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αρκετά ισχυρές ώστε να εξελίσσουν την ομορφιά σας, μεταμορφώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών σας.

share