https://iniconswetrust.com

greekGrooming

Hand Sanitizers από τον Grown Alchemist!

GROOMING

Hand Sanitizers από τον Grown Alchemist!

Διατηρώντας το πάθος για φυσική αλχημεία!

HYDRA–HAND SANITISER HYALURONAN, CORALLINA EXTRACT

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα προηγμένο αντισηπτικό απολυμαντικό προϊόν για τα χέρια που παρασκευάζεται με υαλουρονάνη και αντιοξειδωτικά για άμεση απολύμανση και ενυδάτωση και προστατεύει τα χέρια από την απώλεια της υγρασίας και την πρόωρη γήρανση.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η αιθυλική αλκοόλη του ζαχαροκάλαμου σκοτώνει τα βακτήρια, ενώ παράλληλα η υαλουρονάνη αυξάνει ορατά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Το έλαιο καρύδας απελευθερώνει τριγλυκερίδια, τα οποία σε συνδυασμό με τον μάραθο αφαιρούν τη βρωμιά και την λιπαρότητα. Το έλαιο γλυκού πορτοκαλιού ψυχρής σύνθλιψης αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματος, ενώ το αμυγδαλέλαιο ενισχύει το λιπιδικό περιεχόμενο της επιδερμίδας και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας. Η φαρμακευτική καλέντουλα παρέχει φλαβονοειδή που αφήνουν το δέρμα ήρεμο και καταπραϋμένο.

HYDRA–GEL HAND SANITISER TRI-HYALURONANCOMPLEX, CORALLINA EXTRACT

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αντισηπτικό, απολυμαντικό τζελ χεριών που δεν στεγνώνει τα χέρια. Παρασκευάζεται με 70% αιθυλική αλκοόλη που εξάγεται από ζαχαροκάλαμο και περιέχει υαλουρονάνη και αντιοξειδωτικά για άμεση απολύμανση. Ενυδατώνει και προστατεύει τα χέρια προλαμβάνοντας την απώλεια ενυδάτωσης και την πρόωρη γήρανση.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η αιθυλική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο εξολοθρεύει τα βακτήρια, ενώ η υαλουρονάνη αυξάνει αισθητά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Το λάδι καρύδας απελευθερώνει τριγλυκερίδια που μαζί με το μάραθο απομακρύνουν τις ακαθαρσίες. Το έλαιο γλυκού πορτοκαλιού αποκαθιστά την ισορροπία στην επιδερμίδα, ενώ το έλαιο γλυκού αμυγδάλου ενισχύει την περιεκτικότητα των λιπιδίων στην επιδερμίδα και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας. Η καλέντουλα παρέχει φλαβονοειδή που καταπραΰνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα.

EDITORS NOTE

Ο τέλειος συνδυασμός της προηγμένης φυσικής αλχημείας και της επιστήμης της ομορφιάς. Οι συνθέσεις της Grown Alchemist αντιπροσωπεύουν τη μοναδική συνέργεια μεταξύ της βιολογίας και της χημείας των καλλυντικών, δημιουργώντας βιοσυμβατή ομορφιά. Οι φυσικές δραστικές ουσίες τους διαθέτουν μοριακή δομή την οποία αναγνωρίζει το σώμα και επομένως μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα αντιγήρανσης. Αυτή η αυξημένη δραστικότητα είναι αποτέλεσμα της προόδου σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά την έρευνα στον τομέα των φυσικών καλλυντικών φαρμακευτικών ουσιών, που αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά συνθέσεων περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Οι δραστικές συνθέσεις της Grown Alchemist αποτελούνται από επιστημονικά προηγμένα φυσικά συστατικά με ιδιότητες κυτταρικής επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νευροπεπτίδια, τετραπεπτίδια, τοκοτριενόλες και προηγμένες υγροσκοπικές δραστικές ουσίες που αναζωογονούν την ομορφιά με εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι επιστημονικά καινοτόμες συνθέσεις καταπολεμούν αυτές τις αρνητικές συνέπειες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το σώμα επανορθώνει και αναγεννά την επιδερμίδα. Αυτές οι ισχυρές καλλυντικές φαρμακευτικές ουσίες προωθούν την κυτταρική ανανέωση και επιδιόρθωση, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, χαρίζοντας εμφανή ζωντάνια και υγεία στην επιδερμίδα σας. Η κατανόηση των μηχανισμών της κυτταρικής ανανέωσης και του μεταβολισμού των θρεπτικών ουσιών σε συνδυασμό με την προστασία της υγείας αποτελούν μια νέα εξέλιξη στην αποτελεσματική και υγιεινή περιποίηση της επιδερμίδας.

Η προσήλωση της Grown Alchemist στην έρευνα για την ανακάλυψη της υγείας των κυττάρων είναι αυτή που οδήγησε στην ανάπτυξη του μοναδικού συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας: Καθαρισμός — Αποτοξίνωση — Ενεργοποίηση. Τα υγιή κύτταρα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργούν καλύτερα και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας, ακόμα και ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από τον τρόπο ζωής και την καθημερινή έκθεση σε επιβλαβείς παράγοντες. Καθώς τα κύτταρα είναι η βάση όλων των δομών του οργανισμού, τα υγιή κύτταρα ενισχύουν την ικανότητα αυτοαποκατάστασης της επιδερμίδας — κάτι το οποίο οδηγεί τελικά σε βέλτιστα αποτελέσματα.

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ.»

Η φιλοσοφία υγείας της Grown Alchemist βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν και οι συνθέσεις της είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos και πιστοποιημένες από τον φορέα πιστοποίησης ACO [Australian Certified Organic]. Η Grown Alchemist δεν πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων και συστατικών σε ζώα. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Τα αδέλφια της εταιρείας, που για πολλά χρόνια εργάζονταν στην ανάπτυξη προϊόντων για άλλες εταιρείες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τη δέσμευση να χρησιμοποιούν μόνο υγιεινά και αποτελεσματικά συστατικά. Για πάνω από μία δεκαετία πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων τους, η έρευνά τους τους οδήγησε σε όλον τον κόσμο σε αναζήτηση αυτών των δραστικών συστατικών, καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας στον τομέα των καλλυντικών. Σήμερα η Grown Alchemist είναι ιδιαιτέρως περήφανη, καθώς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χημικούς καλλυντικών με έδρα το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αυστραλία, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα αναζητώντας ιδανικές συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αρκετά ισχυρές ώστε να εξελίσσουν την ομορφιά σας, μεταμορφώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών σας.

share