https://iniconswetrust.com

greekGrooming

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

GROOMING

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

Η δημιουργία της ζωής

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ

Το Χαβιάρι είναι συνώνυμο της τόλμης. Ήταν τολμηρό από την La Prairie να εντάξει στην περιποίηση της επιδερμίδας το Εκχύλισμα Χαβιαριού πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Κι αυτή η τόλμη ήταν που οδήγησε στη γέννηση ενός συμβόλου – του Skin Caviar Liquid Lift το 2012. Ο πρώτος ορός της La Prairie που αψηφά τη βαρύτητα, το Skin Caviar Liquid Lift σχεδιάστηκε ως φόρος τιμής στα εμβληματικά σφαιρίδια χαβιαριού της Συλλογής Skin Caviar. Τώρα, η La Prairie επαναπροσδιορίζει το Skin Caviar Liquid Lift, ενώνοντας για πρώτη φορά τα δύο πιο ισχυρά και προηγμένα συστατικά χαβιαριού του πολυτελούς Οίκου, σε έναν απαράμιλλο ορό.

ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ

Το χαβιάρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν που μπορεί να στηρίξει τη ζωή και, όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες της La Prairie, θρέφει και ωφελεί το δέρμα. Τα πολύτιμα συστατικά του χαβιαριού εξάγονται για να δημιουργήσουν την ταυτότητα της La Prairie Skin Caviar. Οι επιστήμονες της La Prairie ανέπτυξαν το Caviar Premier, σχεδιασμένο ως ένα μιμητικό αποτύπωμα της χημικής σύνθεσης του φυσικού χαβιαριού-ένα ορόσημο στην έρευνα χαβιαριού. Για να δημιουργήσει το Caviar Premier, η επιστημονική ομάδα της La Prairie χρησιμοποιεί ένα μείγμα βιομορίων, συμπεριλαμβανομένων λιπιδίων, πρωτεϊνών, πεπτιδίων, DNA, υδατανθράκων και των δομικών στοιχείων τους, όπως αμινοξέα, νουκλεοτίδια και σάκχαρα. Αυτά αναμιγνύονται με το βιομιμητικό πεπτίδιο χαβιαριού La Prairie που έχει σχεδιαστεί με βάση την αλληλουχία αμινοξέων μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης χαβιαριού.

Οι επιστήμονες της La Prairie ανέπτυξαν επίσης το Caviar Absolute, μιας υψηλής συγκέντρωσης μορφή χαβιαριού που αποκτάτε χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία διύλισης για την απομόνωση των δύο πιο ισχυρών συστατικών που βρίσκονται στο χαβιάρι –το έλαιο χαβιαριού και τις πρωτεΐνες χαβιαριού. Τα λιπίδια και οι πρωτεΐνες του χαβιαριού απομονώνονται μέσω πίεσης και φυγοκέντρησης σε θερμοκρασία δωματίου για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των εύθραυστων μορίων.

Αυτά τα δύο ισχυρά συστατικά χαβιαριού – το Caviar Premier για μια απαράμιλλη εμφάνιση ανόρθωσης και το Caviar Absolute για μια εμφανή ανάκτηση της χαμένης πυκνότητας, ενώνονται σε μια ένωση ισχύος για να δημιουργήσουν έναν ορό που αψηφά τη βαρύτητα και εμπλουτίζει με ζωή. Το Skin Caviar Liquid Lift ανορθώνει ορατά, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα και ανακτά την αρμονία. Η σύνθεση ενισχύεται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie. Εμπνευσμένο από το πρωτοποριακό έργο του Dr. Paul Niehans στον τομέα της αναζωογόνησης που διεξήχθη στην ιστορική Κλινική La Prairie, το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα δίνει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα. Στοχεύει στα βασικά κύτταρα και συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας για μια αναζωογονημένη εμφάνιση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Το χαβιάρι της La Prairie εγχέεται με τον καιρό από μόνο του. Στις Ελβετικές Άλπεις, ένας περιορισμένος αριθμός οξύρρυγχου καλύτερης ποιότητας μεγαλώνει σε βιότοπους αλπικών πηγών. Τα νερά των πηγών περνούν μήνες διαρρέοντας βράχια, και ως εκ τούτου υφίστανται μια διαδικασία φυσικής διήθησης, φέρνοντας μαζί τους την πλούσια ορυκτότητα αυτού του αρχαίου τοπίου. Η στενή παρακολούθηση των συνθηκών σημαίνει ότι οι λιμνούλες που σχηματίζονται αποτελούν ένα απόλυτα ισορροπημένο περιβάλλον, ιδανικό για την παραγωγή του καλύτερου δυνατού χαβιαριού. Για να βρουν αυτό το μοναδικό ελβετικό χαβιάρι, οι επιστήμονες της La Prairie έχουν συνάψει μια συνεργασία με έναν Ελβετό βιοτεχνικό καλλιεργητή που αφιερώνει το χρόνο, την καρδιά και την ψυχή του στη συγκομιδή αυτού του μοναδικού χαβιαριού. Μόλις συλλεχθεί το χαβιάρι, ο χρόνος είναι καθοριστικής σημασίας. Για το λόγο αυτό, η μικρή απόσταση μεταξύ του οικότοπου οξύρρυγχου και των ελβετικών εργαστηρίων στα οποία λαμβάνει χώρα η διαδικασία μετατροπής συστατικών εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα των συστατικών χαβιαριού.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Το ανανεωμένο Skin Caviar Liquid Lift διαθέτει έναν αναθεωρημένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό δοχείο σε χρώμα μπλε κοβαλτίου το οποίο παρεμβάλλεται από ένα κομψό ασημί πλαίσιο για να τονίσει τη ζωή που περιέχεται μέσα. Τοποθετημένα σε δύο ξεχωριστούς θαλάμους, τα εμβληματικά σφαιρίδια χαβιαριού και το γαλάκτωμα αναμιγνύονται με το πάτημα της αντλίας ενεργοποίησης για απρόσκοπτη μετατροπή. Η αντλία χρωμίου διαχέει την τέλεια δόση από τον ορό-απολαυστικής υφής-. Το Skin Caviar Liquid Lift απορροφάται απευθείας στο δέρμα δίνοντας μια άμεση χαρακτηριστική αίσθηση σύσφιξης. Αμέσως, το δέρμα έχει την αίσθηση της ανόρθωσης. Με την πάροδο του χρόνου με συνεχή εφαρμογή, το δέρμα δείχνει ανορθωμένο και σφριγηλό και η ελαστικότητα του ενισχύεται. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά και ο όγκος αποκαθίσταται για πιο αρμονική όψη.

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ SKIN CAVIAR

Η τελετουργία Skin Caviar ξεκινά με τέλεια καθαρό δέρμα. Στη συνέχεια, μερικές σταγόνες Skin Caviar Essence-in-Lotion βοηθούν να καταπραΰνουν και να προετοιμάσουν το δέρμα για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν. Πιέζοντας απαλά την αντλία ενεργοποίησης του Skin Caviar Liquid Lift ενεργοποιείται ο μοναδικός μηχανισμός που συνδυάζει τα σφαιρίδια του χαβιαριού και το γαλάκτωμα σε έναν μεταξένιο ορό. Αφού ανακινήσετε έντονα, πιέστε την αντλία παίρνοντας μια με δύο σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ολοκληρώστε με μια από τις τρεις απολαυστικές υφές– για την πολυτέλεια της επιλογής. Τόσο η Skin Caviar Luxe Cream όσο και η Skin Caviar Luxe Cream ● Sheer έχουν εμπλουτιστεί με το Caviar Premier, ενώ το Skin Caviar Absolute Filler είναι εμπλουτισμένο με το Caviar Absolute. Για την ημέρα, ακολουθήστε με το Skin Caviar Concealer ● Foundation SPF 15 και το Skin Caviar Powder Foundation SPF 15 UVA PA ++ για τελειοποίηση της όψης της επιδερμίδας. Όταν νιώθετε την ανάγκη για λίγη επιπλέον απόλαυση κατά τη διάρκεια της νύχτας, χρησιμοποιήστε τη Skin Caviar Luxe Sleep Mask εμπλουτισμένη με Caviar Premier αντί για την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα.

“Τα σφαιρίδια φέρνουν στο νου την τελειότητα και την αγνότητα. Φυσικά, έχουν επίσης τη μορφή του πλανήτη στον οποίο ζούμε. Αυτή η μορφή αποτυπώνει για μένα μια κοινωνία μεταξύ φύσης και τεχνολογίας. ” Για αυτήν την σύλληψη για τη La Prairie — ένα δημιουργικό σύμβολο του χρόνου και της ζωής— Ο Γάλλος καλλιτέχνης Cyril Lancelin δημιούργησε ένα γλυπτό βασισμένο στην έννοια του μισού: μια εμβύθιση στον όγκο, που επινοήθηκε στο ήμισυ, στερεά και κενά στα όρια του χώρου και της αντίληψής του. Η εμβυθιστική εγκάτάσταση ερμηνεύεται με μια συσσώρευση μεταλλικών σφαιρών χρυσού χρώματος εμπνευσμένη από την αισθητική των χαρακτηριστικών σφαιριδίων της La Prairie: απλό και καθαρό σχήμα ως ανάκληση της ομορφιάς. Με την επανάληψη των σφαιριδίων, ο καλλιτέχνης αναπαράγει τη μονάδα μέτρησης χώρου και χρόνου, δίνοντας στο έργο μια αίσθηση χρονικότητας. Δομημένο με ακρίβεια, οι θεατές μπορούν να μπουν στην εγκατάσταση και να το βιώσουν κινητικά. Ευθυγραμμισμένα σε στοίβες, τα σφαιρίδια φαίνονται να αναδύονται από το έδαφος σε μια ανάληψη, αψηφώντας τη βαρύτητα. Αυτή η ανάδυση αντανακλά την ίδια την αρχή της ίδιας της δημιουργίας, μια αλληγορία που γιορτάζει τη ζωή. Με αυτήν τη νέα δομή που αιωρείται στο διάστημα, μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, στερεού και κενού, εφήμερου και μόνιμου. Ο Cyril Lancelin διερωτάται για την ισορροπία των πραγμάτων και την πορεία που διέπουν όλες τις μορφές ζωής.

I EMERGE

I DEFY GRAVITY

I ENRICH WITHLIFE

share