https://iniconswetrust.com

greekGrooming

MOLTON BROWN || MILK MUSK

GROOMING

MOLTON BROWN || MILK MUSK

Απαλό, χαλαρωτικό, καθαρό!

Οι ειδικοί από το Λονδίνο στην αρωματοποιία, του οίκου Molton Brown, αγκαλιάζουν τις αισθήσεις με θαλπωρή με τη νέα συλλογή Milk Musk. Θυμίζοντας αιώνια αγκαλιά, το μοναδικό άρωμα της σειράς χαλαρώνει και αναζωογονεί τις αισθήσεις καθώς ένα πέπλο αγνής τρυφερότητας τυλίγεται γύρω σας.

O οίκος Molton Brown παρουσιάζει μια μοναδική ερμηνεία του αρώματος musk ως μέρος του τολμηρού χαρακτήρα του οίκου, που έχει σκοπό να προκαλέσει τα πρότυπα της αρωματοποιίας. Σαν απαλό χάδι , η ασυνήθιστη νότα κορυφής milk περιτυλίγει το musk δημιουργώντας μια τρυφερή και απαλή αγκαλιά. Το γάλα είναι πολύτιμο συστατικό των αρωμάτων που ζωντανεύει έντονες μνήμες από την παιδική ηλικία και παραπέμπει στη γενική νοσταλγία της οικειότητας, καθώς είναι από τις πρώτες μυρωδιές που ανακαλύπτει ένα παιδί. Ο οίκος Molton Brown αγκαλιάζοντας τολμηρά τις νέες τάσεις χρησιμοποιεί, ολοένα και πιο συχνά, σπάνια συστατικά για τη δημιουργία των αρωμάτων της.

Το αισθησιακό musk στις νότες καρδιάς, συνδυάζεται ιδανικά με το άρωμα γάλακτος. Ισχυρό και διακριτικό συνάμα, οι γήινες και οικίες μυρωδιές του είναι ιδανικές για την ισορροπία αλλά και την διάρκεια των συστατικών του. Αναζωογονητικές νότες κορυφής από γλυκό αχλάδι και ροδάκινο, ισορροπούν την ένταση του αρώματος πούδρας.

Άρωμα σανδαλόξυλου και πικάντικου tonka bean αποτυπώνονται σαν ένα ευαίσθητο άγγιγμα αιώνιας αγάπης. Το Eau de Parfum κεντημένο με μια συμφωνία γάλακτος ενισχύει την ήσυχη καρδιά του σπάνιου γκρίζου κεχριμπαριού ενώ δίνει μοντέρνο ύφος στην ανατολίτικη πλευρά του.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

H Senior Perfumer Maïa Lernout μεταφέρει την κομψότητα της στην ιδιαίτερη αυτή αρωματική σύνθεση, καθώς και την αγάπη της για τη δημιουργία απροσδόκητων, αυθεντικών αρωμάτων.

“To Milk Musk ενσαρκώνει την πιο αγνή αγκαλιά. Μοντέρνες πινελιές από γάλα αγκαλιάζουν αρμονικά το musk.”

H συλλογή αναδεικνύεται σε μια συλλεκτική συσκευασία που προσφέρει εμπειρία θαλπωρής σε όλες τις αισθήσεις. Το αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος παρουσιάζονται σε συσκευασίες από υλικά που χαρίζουν αίσθηση απαλότητας ενώ το αρωματικό κερί περικλείεται από ένα απαλό κεραμικό δοχείο διακοσμημένο με χρυσό 22 καρατιών. Η off white ουδέτερη απόχρωση του ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο. Μια καθαρή, χαλαρωτική συνένωση που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Απαλό. Χαλαρωτικό. Καθαρό.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette , εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών , αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

share