https://iniconswetrust.com

greekGrooming

To νέο ανδρικό άρωμα FERRAGAMO του οίκου Salvatore Ferragamo

GROOMING

To νέο ανδρικό άρωμα FERRAGAMO του οίκου Salvatore Ferragamo

Μια αρωματική δήλωση για το ποιος πραγματικά θέλεις να είσαι!

Ο Οίκος Salvatore Ferragamo παρουσιάζει το νέο ανδρικό άρωμα FERRAGAMO: ένα αρωματικό μείγμα που εκφράζει τη θαρραλέα και γεμάτη αυτοπεποίθηση ψυχή ενός σύγχρονου άνδρα, που ζει τη ζωή του με πάθος και κομψότητα.

ΤΟ CONCEPT

Ποιος πραγματικά θέλεις να είσαι;

Τιμώντας τους διαχρονικούς κώδικες του Οίκου με ένα σύγχρονο τρόπο, το νέο άρωμα είναι αφιερωμένο στον άνδρα με ελεύθερο πνεύμα που ακολουθεί το ένστικτό του και τους δικούς του κανόνες, ενώ αποδέχεται κάθε νέα πρόκληση, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Το ανήσυχό του πνεύμα τον οδηγεί να βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές με αδιάκοπη δημιουργικότητα και απεριόριστο ενδιαφέρον. Ζει μία έντονη ζωή μέσα από δυνατές σχέσεις και συναισθηματικές εμπειρίες. Συνειδητοποιεί ποιος πραγματικά θέλει να είναι, αφήνοντας πάντα το σημάδι του οπουδήποτε πηγαίνει.

Το άρωμα FERRAGAMO είναι η απόλυτη έκφραση – η πραγματική ουσία – της δύναμης και του συναισθήματος, που αντηχούν μέσα από μια πλούσια σχέση αντικρουόμενων αλλά και εναρμονισμένων στοιχείων. Απόλυτα ισορροπημένα ανάμεσα στην αρρενωπότητα και στην καλή διάθεση.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το FERRAGAMO είναι ένα fougère, citrus, ξυλώδες άρωμα, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Antoine Maisondieu, συνδυάζοντας δροσερές και ξυλώδεις νότες που τονίζουν τις Ιταλικές ρίζες, την παράδοση και την τεχνογνωσία του Οίκου. Μια φωτεινή έκρηξη από Μεσογειακά εσπεριδοειδή, έντονο περγαμόντο και λεμόνι οδηγεί σε ένα απροσδόκητο βάθος, συνδυάζοντας τις floral αλλά και μεταλλικές νότες της βιολέτας και των φύλλων της. Οι έντονες και δυναμικές νότες από δέρμα θυμίζουν την κληρονομιά του Οίκου Salvatore Ferragamo. Οι ζεστές νότες από musk και vetiver ολοκληρώνουν το άρωμα, αυξάνοντας την αισθησιακή διάσταση της οσφρητικής του σύνθεσης.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι παρουσιάζει τα εικονικά μοτίβα του Οίκου Salvatore Ferragamo με μία μοντέρνα προσέγγιση. Το λεπτό σχήμα του μπουκαλιού θυμίζει έναν ουρανοξύστη που μας προσκαλεί να τον ανακαλύψουμε από διαφορετικές οπτικές. Μία κάθετη λωρίδα με βαθιά μπλε απόχρωση, διακοσμεί το μπουκάλι και φέρει το λογότυπο με μία νέα γραμματοσειρά. Στα δύο άκρα του μπουκαλιού παρουσιάζεται ένας ακόμη εμβληματικός κώδικας του Οίκου: το Gancini σε ασημί και μεταλλική απόχρωση, σήμα κατατεθέν του Οίκου, που χρησιμοποιείται όχι μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά επιπλέον επικοινωνεί τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του άνδρα Ferragamo, την παράδοση και την καινοτομία, την πρακτικότητα και τη δημιουργικότητα, τη δύναμη και το συναίσθημα. Μια διπλή υπόσταση που εκφράζεται από την αντίθεση μεταξύ των μεταλλικών λεπτομερειών και της δερμάτινης λωρίδας.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

O Paul Andrew, Creative Director του Οίκου, εμπιστεύτηκε την καμπάνια του νέου Ferragamo στους φωτογραφικούς φακούς των Gordon Von Steiner και Luca Khouri που έχει ως πρωταγωνιστή τον νεαρό ηθοποιό Hero Fiennes Tiffin.

Το concept διερευνά το πολύπλευρο πνεύμα του άνδρα FERRAGAMO και την αυθεντική προσέγγισή του προς τη ζωή, η οποία καθοδηγείται από διαίσθηση και αποφασιστικότητα. Με φόντο τους ουρανοξύστες της πόλης, κρατάει ένα σενάριο στο χέρι και κάνει δυνατά την ερώτηση «Ποιος θέλεις να είσαι;» σαν να κάνει πρόβα τη μελλοντική στάση του απέναντι στη ζωή. Ο φακός τον συλλαμβάνει από διάφορες πλευρές που αποκαλύπτουν διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του. Κάθε σκηνή έχει διαφορετική ένταση στη φωνή που κρύβει μέσα του, καθώς σκέφτεται τα πράγματα σφαιρικά.

Μέχρι την ώρα που βγαίνει στη σκηνή, είναι σε πλήρη επίγνωση του ποιος θέλει να είναι και καλεί όλους τους άνδρες να αποκτήσουν την ίδια αντίληψη και αυτοπεποίθηση.

Who do you want to be?

What do you want to be?

#JustMyself

share